Промоции

Промоции в HYPOXI

 

Споделете с приятел или тренирайте сами!

Две карти на цената на една! Само в периода от 26 до 29 април можете да се възползвате от промоцията ни „Подготви се за лятото“ . Обадете се в избрано от Вас студио и вземете 24 комбинирани процедури на цена 1180 лева.


Искаме да заснемем вашия успех

Ако сте съгласни вашия прогрес и успешни финални резултати да бъдат документирани със снимков и видео материал и публикувани в нашите сайтове и профила ни във Facebook, ние ще ви приемем да тренирате на половин цена. Попитайте вашия терапевт за свободни места, тъй като бройката за тази промоция е ограничена.


За нашите възрастни близки хора

Ако сте наши клиенти, доведете или изпратете вашите близки на безплатна консултация за изготвяне на персонална програма с подходяща степен на натоварване. За тях ще се погрижат нашите професионални кинезитерапевти, които имат голям опит в работата с хора от различни възрасти и специфични здравословни проблеми. За да създадем подходяща социална среда, ще ги включим в малки групи в удобно за тях време и ще получат 50% намаление за съответната програма. Ето какво казва д-р Ваня Байлова пред списание ЕVА: „За осем години работа с ХИПОКСИ терапия забелязах сигурен лечебен ефект за: 1. Подобряване на кръвните показатели – холестерол и триглицериди 2. Намаляване на венозната и лимфната недостатъчност при уморени и тежки крака 3. Подобрение при задържане на течности и отоци от различен произход 4. Профилактика на сърдечно-съдовите заболявания – инфаркт, инсулт 5. Анти стрес ефект при депресивни състояния 6. Намаляване на пристъпите при мигрена“ Подарете на близките си здраве, жизненост и нови възможности за социални контакти!


Направете мечтан подарък


Обадете се сега да резервирате HYPOXI Gift Certificate, за да зарадвате любим човек!

Тази категория жени са в трудоспособна възраст, но при 90% от тях вече има установени костноставни проблеми, хормонален дисбаланс, нарушена обмяна и др. Чрез апарат L250 от Hypoxi ние даваме възможност на жените да провеждат тренировки за подпомагане на общата обмяна и освобождаване на упоритите мастни депа, за стимулиране на кръвообращението в зоните, с изразен дрениращ ефект на лимфната и венозната системи. Тренировката се провежда при ергономична позиция на тялото и облекчено изходно положение за долни крайници. Цена: 600 лв. Времетраене: Едномесечен курс от 12 посещения.


Почувствайте се и изглеждайте приказно в бялата си булчинска рокля!

В този ден всичко трябва да е перфектно и най-вече вие самата. ХИПОКСИ с радост представя специалната си промоция за булки:

  • бърза програма за 5 дни на специална цена от 700 лв.
  • комбинирана месечна терапия на специална цена от 800 лв.
  • предложението ни за младоженци е месечна терапия на цена от 1180 лв. за двама


Здравословен следобед.

Посветете свободните си следобеди на здравословна ХИПОКСИ тренировка. Специалната ни покана е за дните вторник, четвъртък в часовете от 11.30 до 16.00 и събота от 15.00 до 19.00. Всички записали се в тези дни и часове могат да закупят пълен курс комбинирана терапия на цена от 690 лева. Промоцията важи до запълването на графика на студиото.


Ако искате да влезете във форма бързо и лесно, нашите нови програми са точно за Вас:

Бърза програма – две седмици с 12 тренировки (по една тренировка всеки ден без неделя) + 4 поддържащи тренировки през следващите 2 седмици. Цена – 1100 лв. Експресна програма – пет дни с 10 тренировки (по две тренировки всеки ден – сутрин и вечер) + 4 поддържащи тренировки през следващите 2 седмици. Цена – 1000 лв.


ХИПОКСИ програма за кърмачки.

ХИПОКСИ България с гордост представя програмата „Аз кърмя и съм във форма!” За първи път ХИПОКСИ разработва програма подходяща за жени, които кърмят! Тя е резултат от усилията на всички терапевти, които имат дългогодишен опит с метода ХИПОКСИ и е съобразена със специфичните нужди на жените в този период от живота им.

Цена: 600 лв. Времетраене: едномесечен курс от 12 посещения.

Прочетете повече за ползите на HYPOXI-терапията при кърмене в тази статия на нашите колеги от HYPOXI студио Слатина.


Разкажете ни за вашия опит с ХИПОКСИ.

Разкажете ни вашата HYPOXI история и я продължете с още една безплатна процедура.


Впечатления от клиенти: