Smart Body Change

SMART BODY CHANGE PRIVATE TRAINING

Какво е Смарт Боди Чейндж Прайвит Трейнинг?


Взехме най-доброто от програмата на ваканционния ни Смарт Боди Чейндж лагер, за който Лондонския вестник "Таймс" ни подреди в челната петица на най-добрите активни почивки в Европа. Пригодихме го за градски условия в тайните кътчета на Южния парк, построихме прекрасна база близо до него и  съобразихме тренировките  с вашето работно време. Така имате възможност да спортувате под вещото ръководство на професионалния ни треньор Николай Костадинов, независимо дали работите или сте в отпуск. Групите са с ограничен брой до 6 души, за да гарантираме индивидуален подход, съчетан с взаимно стимулиране, весело настроение, шеги и малко съравнование. Нивото на натоварване се съобразява със съответната група, така че никой от вас няма да  почувства дискомфорт или неудовлетвореност. Резултатите са: ускорен метаболизъм, отслабване и оформяне на тялото, повишен тонус, повишено настроение, повишено самочувствие.


Активен метаболизъм

Целта на тази програма е повишаване на физическия потенциал, намаляване на стреса, повишаване общата обмяна веществата в организма и ускоряване на метаболизма. Групите са ангажирани в продължение на 75 минути с различни физически натоварвания, като се цели постигане на интезивно натоварване за оптимален ефект.

 

Този лагер включва:                                                         

 

Резултати:

Повишаване на общия тонус

Подобряване на физическата издръжливост

По-стегната фигура и активиране на метаболизма

Наднормено тегло

Целта на тази програма е раздвижване и подобряване на двигателната култура, повишаване общата обмяна на веществата при хора, които страдат от обезвижване, в следствие на което натрупаните килограми ги излагат на риск от диабет, сърдечносъдови и опорно-двигателни проблеми. След този курс от тренировки, вие ще сте готови да поемете и по-сериозни предизвикателства.

Този лагер включва:                                                         

 

Резултати:

Повишаване на общия тонус

Развиване на по-добра подвижност

Подобряване качеството на живот

Укрепване на мускулатурата, повишена издръжливост и тонус и намаляване на мазнините

Красиво бюстие

Тази програма е създадена за дами, така че целенасочено да работи за най-трудната за поддържане зона – раменния пояс, гърба, гръдните мускули и отпуснатата кожа на подмишниците. Целта, която си поставяме е всяка дама, на всяка възраст да изглежда добре в бюстие или в любимата си рокля с гол гръб.

Този лагер включва:                                                         

 Резултати:

Оформяне на мускулите на гърба

Подобрена стойка и силует

По-стегнати мускули в областта на гърдите и подмишницата

Височинна симулация

Височинната симулация се фокусира върху тренировки, които се изпълняват с Elevation Training Mask™, която подобрява състоянието на белите дробове чрез повишаване на белодробната устойчивост и укрепване на диафрагмата. Тя симулира тренировки на различни надморскиа височини - от 914 м до 5791 м над морското равнище. Маската помага да регулирате дишането си, да увеличи издръжливостта и капацитета на белия дроб, кислородната ефективност и да подобрите самоконтрола и психическата си концентрация.

Този лагер включва:                                                         

Резултати:

Качествена подготовка за височинни преходи

Повишаване на дихателния обем

Увеличаване на издръжливостта

Ценоразпис:

Ново! Рехабилитация и възстановяване с кинезитерапевт:


Галерия

Статии

Впечатления от клиенти: