Thermage: Алтернатива на лифтинг Isolaz: Сбогом на акнето! Beauty Systems Group Fraxel: Вашето по-младо „Аз”!

Отслабване с HYPOXI

Искате да отслабнете, не постигате желаните резултати с нормални тренировки?

1280938633 14 150x150 Отслабване с HYPOXIКардио тренировките не са достатъчни да оформят тялото.

Физическите упражнения и диетите, сами по себе си, не са достатъчни да моделират тялото. Те водят до редуциране на обща телесна маса, като се запазват същите пропорции на фигурата, но не могат да премахнат локалните натрупвания в проблемни зони. Hypoxi методът прави точно това. Премахва нежеланите мазнини, точно там, където не искате да ги имате.

 

1280938652 17 150x150 Отслабване с HYPOXIУпориртите мастни натрупвания не могат да бъдат премахнати без наличие на активна кръвна циркулация.

Само с активна кръвна циркулация мазнините могат да бъдар премахнати, транспортирани и включени като енергоизточник. Колкото по-добре кръвоснабдена е дадена зона, толкова по-лесно е да се изгорят и премахнат мастните натрупвания. В зони бедни на кръвен поток се образуват дълготрайни и упорити мастни депа. HYPOXI терапията е създадена да подобри кръвоснабдяването именно в такива проблемни зони.

Кръвна циркулация в различни зони на тялото.
Лесно е да се докаже разликата между обикновена тренировка и HYPOXI терапия. След 30 минути кардио тренировка ще установите разлика в кожната температура на отделни части от тялото, например корема и седалището остават остават студени, заради лошото кръвоснабдяване, докато всички останали са топли. С HYPOXI терапията постигате повишение на локалната кожна температура в проблемните зони с три до шест градуса, което доказва повишена кръвна циркулация в тези области.

Ефективна терапия за отслабване с hypoxi.

1280938635 15 150x150 Отслабване с HYPOXIВзаимодействието от положително и отрицателно налягане увеличава кръвната циркулация в мастната тъкан. Прилагането на вакуум насочва кръвта в дермалния слой и мастната тъкан. Тя навлиза в проблемните места и ефективно експортира мастните киселини извън клетките. Последващата фаза на компресия спомага за транспортирането им към мускулите, където се използват като енергоизточник за леката кардио тренировка, съпътстваща терпията.

Вакуум и компресия: ключът към успеха на HYPOXI терапията.

Видими резултати само след няколко процедури. 

vidimi rezultati jensko stegnato dupe Отслабване с HYPOXIЗа да промените ефективно и дълготрайно формата на вашето тяло е много важно да активирате процеса на горене на мазнини в проблемните зони. Метода на HYPOXI терапията се фокусира върху разграждане на мастните депа и се основава на два взаимно допълващи се елемента.

  1. Обща стимулация на метаболизма чрез лека кардио тренировка
  2. Целенасочено засилване на кръвната циркулация чрез редуването на вакуум и компресия.

Уникалната терапия за отслабване е толкова ефективна, че се забелязват видими резултати само след няколко процедури.

Секси корем може да бъде постигнат по-бързо с HYPOXI отколкото с коремни преси. 

hypoxi otslabvane na korem 300x200 Отслабване с HYPOXIЗа да постигнете плосък стомах, забравете за многобройните скучни коремни преси, те не са необходимо условие за ефективност. По време на упражненията кръвта се насочва към мускулите, а не към мастните клетки – VACUNAUT коригира посоката на кръвния поток и ви осигурява по-добри резултати. Мрежата от барокамери, вградени в костюма, поражда положително и отрицателно налягане, което увеличава притока на кръв към мастните депа. VACUNAUT може да бъде използван ефективно с всички кардио машини.

Отслабване и оформяне

stegnato dupe Отслабване с HYPOXIИ останалите части на тялото могат да бъдат оформени чрез HYPOXI процедури. HYPOXI S120 е специално разработен за стягане на краката и бедрата. Кардио тренировката се осъществява върху велоергометър, като долната част на тялото е херметически затворена в камера с редуващи се вакуум и налягане.
С това се постига увеличаване на кръвната циркулация и гарантирани локални резултати.

 

HYPOXI Лица

Zahari Baharov lica Отслабване с HYPOXImaria ilieva lica Отслабване с HYPOXIkalin veljov lica Отслабване с HYPOXI