Thermage: Алтернатива на лифтинг Isolaz: Сбогом на акнето! Beauty Systems Group Fraxel: Вашето по-младо „Аз”!

Новини

ipadmini

Кой получи iPad Mini от HYPOXI България?

На 15.12 изтеглихме печелившия за нашата коледната награда – iPad Mini! Всеки клиент на HYPOXI България, закупил карта след 15ти ноември, имаше въмзможността да получи този прекрасен подарък. В HYPOXI… Прочети повече »

BodyMetrix

Вижте истината, в HYPOXI Център София!

Заповядайте на Деня на отворените врати на 20.10 събота в Център София! Възползвайте се от най-новия ни апарат в целта да постигнем мечтаната форма- BodyMetrix. Да видиш – значи да… Прочети повече »

Печеливш в SMS играта за месец Септември

Печеливш за септември е Анита Димитрова от София. Тя получава едномесечна безплатна терапия. От екипа на HYPOXI България ѝ пожелаваме приятна и полезни тренировки! С печелившата за септември слагаме пауза… Прочети повече »

Печеливш в SMS играта за месец август

Печеливш за август месец е Галина Евтимова от Варна! Когато ѝ се обадихме, да я зарадваме с новината, тя ни посрещна с още по-радостна- Галина преди ден бе станала горда… Прочети повече »

Печеливш в SMS играта за месец юли

Печеливш за юли месец е Георги Василев от София! Честито от екипа на HYPOXI България! И вие имате възможността да спечелите безплатна едномесечна HYPOXI-терапия. Очакваме вашите SMS-и с текст TXT… Прочети повече »

1 карта, 5 студия

Не е нужно да прекъсвате HYPOXI тренировките си или да ги отлагате за след отпуската. Данните Ви могат да бъдат прехвърлени в желаното от вас студио, за да продължите или… Прочети повече »

Печеливш в SMS играта за месец юни

Печеливш за юни месец е Кирилка Костова от София! Честито от екипа на HYPOXI България! Пожелаваме ѝ ползотворна HYPOXI-тренировкa. И вие имате възможността да спечелите безплатна едномесечна HYPOXI-терапия. Очакваме вашите… Прочети повече »

Печеливш в SMS играта за май

Печеливш за май месец е Зорница Иванчева от София! Честито от екипа на HYPOXI България! Пожелаваме ѝ ползотворна HYPOXI-тренировкa. И вие имате възможността да спечелите безплатна едномесечна HYPOXI-терапия. Очакваме вашите… Прочети повече »

Захари Бахаров

Захари Бахаров под прикритие в Хипокси студио

Ловци на звезди изловиха Захари Бахаров да релаксира в Хипокси студиото на Евелина Борисова.   Очарована от ефекта на терапията за секси тяло, Диана изкушила и съпруга си да изпита… Прочети повече »

Печеливш в играта на HYPOXI за месец април

Печеливш за април месец е Иванина Георгиева от София! Честито от екипа на HYPOXI България! Пожелаваме ѝ ползотворна HYPOXI-тренировкa. И вие имате възможността да спечелите безплатна едномесечна HYPOXI-терапия. Очакваме вашите… Прочети повече »