Научете повече

Екип

Евелина Борисова е родена в София. Завършва Средно специално училище за сценични кадри и веднага е приета в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. В началото на 2008 г. става генерален представител за България на австрийската фирма HYPOXI. Това е първата патентована терапия в света за оформяне на тялото.
Занимава се с различни спортове като езда, стрелба с лък и пистолет, ски, а желанието й да види света от един различен ъгъл и любовта към екстремното я кара да изкачи Мачу Пикчу, Килиманджаро, да достигне до базовия лагер под Еверест и да се включи в експедиция в Антарктида. Евлина разделя времето си между София и Ню Йорк, където следи всички последни развития в областта на естетичната дерматология. Тя е член на National Association of Professional Women (US) и убеден последовател на кредото, че професионализмът изисква непрекъснато усъвършенстване и придобиване на нови познания.

Михаил Желязков е завършил Национална спортна академия през 2009 година с бакалавърска степен по специалност „Кинезитерапия, рехабилитация и физиотерапия”. Притежава и магистърска степен по специалност „Спорт в училище” и бакалавърска степен по специалност „Треньор”. Работи в „HYPOXI студио – център” от 2009 година. След обучение в Австрия получава сертификат за Мастър ХИПОКСИ терапевт. Изготвил програмата на специализирания лагер „Насочено изгаряне на мазнини” като част от проекта Smart Body Change.

Николай Костадинов е сертифициран хипокси терапевт.

Завършил е професионален колеж по спорт "Био Фит"София.

Притежава сертификат CORFIT признат от международната асоциация за спорт и наука ISSA.
Сертифициран функционален и кондиционален треньор към Европейската фитнес асоциация
От 2010г. Работи като фитнес инструктор и персонален треньор
Участвал в международен фитнес фестивал
Треньор по кондиционни тренировки на отбор по ръгби
Занимава се с организиране на спортни и здравословни събития с цел повишаване мотивацията на хората към спорта и здравословния начин на живот

Статии

Впечатления от клиенти: