Thermage: Алтернатива на лифтинг Isolaz: Сбогом на акнето! Beauty Systems Group Fraxel: Вашето по-младо „Аз”!

Отзиви от клиенти на Hypoxi

Posted on by on January 25th, 2016 | Comments Off

СИЛВИЯ ПАВЛОВА

Sylvia Pavlova Profile Pic Отзиви от клиенти на HypoxiСвалих близо 7 кила повреме и малко след процедурите Почнах около 69.7, сега съм 62. Мисля да направя още един курс началото на пролетта за да съм готова за лятото. Благодарна съм на ХИПОКСИ, защото се чувствам много по-уверена и в пъти по-женствена.

 

АЛЕКСАНДЪР УРУМОВ

Al Urumov Отзиви от клиенти на Hypoxi

2 месеца.
- 10 кг.
- 2 размера.
Официалният анцунг бодро приближава:-)))))

 

КРИСТИНА ВУТОВА

Kristina Vutova Small Screen Shot Отзиви от клиенти на HypoxiСлед бременността имах излишни килограми. Направих 12 процедури ХИПОКСИ. Спазвах стриктнохранитления режим и отслабнах 10 килограма. Запчнах да нося два размера по-малки дрехи. ХИПОКСИ ме научи да се храня правилно.

 

СОНЯ МАРКОВСКА

Sonya Markovska Studio Отзиви от клиенти на Hypoxi Аз свалих 7 кг. и 7-8 см от обиколките на талията ханша и бедрата. За мен това е проблемната зона. Хубавото при ХИПОКСИ е, че отслабването може да се насочи точно там, където човек има проблем. Освен това е много приятно, без голямо физическо натоварване и лесен за спазване хранителен режим.

 

МАРИНА АВРАМОВА

Marina Celulite Отзиви от клиенти на Hypoxi Щастлива съм, че за първи път в живота си имам резултат в борбата с целулита. Имам самочувствието на човек, който знае как да се грижи за себе си – спортувам, движа се. Въпреки това, години наред водя ужасна борба с целулита. За първи път, само за месец целулита почти напълно изчезна. Изобщо не вярвах, че ще стане. Резултатите са великолепни, методът е наистина революционен.

« Станчо Димов – отзив за Hypoxi